Direktlänk till inlägg 10 september 2009

Vem fan bryr sig om friidrott??

Av Andreas Jarl - 10 september 2009 22:32

Kom hem och satte mig vid datorn för att uppdatera mig kring idrottshändelserna världen över och vad kom då upp ,om inte en jätteartikel om Linus thörnblad och att han skulle operera sig.

Detta ledde då till ett missat VM och jag tycker bara att de är så fjantigt att göra en så stor grej om en person som ändå inte kommer ta en medalj i något mästerskap.

Hur kan jag säga något sådant är de nog många nu som undrar och svaret är enkelt så att fakta talar sitt tydliga språk.

När det kommer till friidrott så är vi långt från eliten i många grenar men alla ska med ändå!

Robert kronberg kan säkert  springa ifrån mig på 100 meter häck men i mästerskapen som han är så "duktig" i hamnar han sjua eller åtta.

Och en sån som carolina klyftig som helt enkelt kom på att det bästa är nog inte att hålla sig kvar vid de hon kunde, utan att börja hoppa längd för att som alla andra svenskar bli en riktikg "svenne". Inte för bra men inte så dålig att VM är hotad!

Och visst kan man säga att vi slog Finland, men vad säger det igentligen?

Finland är ett land som skjunker som en sten på grenar som var självklara innan att de skulle vinna och när Emma green vann höjdhoppet så anade man vilket motstånd finnar eller finnskor egentligen är i jämnförelse mot USA.

Men tillväxten är på gång och snart ser vi små christian ohlsson som klår allt motstånd eller kanske inte.

För svenska barn saknar något som alla de andra länderna har och det är viljan att bli bättre oavsett hur svårt eller frustrerande vägen mot framgång är!

Man kan nästan se denna lågkonjunktur som något positivt, eller hade varit om de hade velat utvecklas på något istället för att bränna bilar dagarna i ända!  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Andreas Jarl - 7 februari 2010 01:21

Måste verkligen undra vad det är som motiverar denna idiot till att fortsätta med hockey trotts eviga skador? Kan man som Forsberg gång på gång säga att ja ska vila ett tag och känna efter om det går att komma tillbaka så jävla många gånger att ingen...

Av Andreas Jarl - 9 september 2009 22:50

Satt och kollade på matchen Sverige- Malta och kunde bara som vanligt inse att sanningen har sprungit ifatt oss. Hur kan dessa spelare och ledare gång på gång tro att just vårat landslag är så jävla bra? Vad har den där zlatan gjort när de väl ha...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards